Inspired by nature

Wij houden van de natuur en van hout. En van het ontwerpen van exclusieve en unieke designmeubelen die mooi, functioneel, duurzaam en betaalbaar zijn. Welkom in houten wereld van Lucado®. Al onze designmeubelen zijn gemaakt van massief eikenhout dat geteeld is in Europa en volledig voldoet aan de strenge FSC-eisen voor het op een milieuverantwoorde wijze telen en opnieuw aanplanten van bomen.

Designmeubelen voor thuis en kantoor
Lucado® massief eikenhouten designmeubelen voor thuis en kantoor zijn exclusief ontworpen door en in opdracht van Van Vulpen Design. Bij tafels, waaronder salontafels, kunt u kiezen tussen een onbehandelde uitvoering, afwerking met een milieuvriendelijke blanke matte lak (Skylt) en afwerking met milieuvriendelijke natural oil. Lucado® kasten/boekenkasten en zuilen/pilaren zijn uitsluitend verkrijgbaar in een uitvoering waarbij het product is voorzien van een milieuvriendelijke natural oil.

Bekijk de nieuwe Lucado® collectie
Tot onze nieuwe collectie behoren:

Lucado® tafels
Lucado® boekenkasten
Lucado® dressoirs/tv-kasten
Lucado® zuilen/pilaren

Volledige garantie op elk Lucado® product
Alle door ons geleverde Lucado® designmeubelen worden door ons, voorafgaand aan levering, uitvoerig gecontroleerd op eventuele onvolkomenheden/defecten. Elk product dient te voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen wat betreft design, functionele werking, materiaalgebruik en afwerking. Na uw aankoop krijgt u dan ook 3 maanden volledige garantie. Bekijk onze volledige garantiebepalingen.